završni rad
Najznačajniji europski sirevi s plemenitim plijesnima
završni rad

Mihovilović, Mia
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju mesa i ribe

Citirajte ovaj rad

Mihovilović, M. (2014). Najznačajniji europski sirevi s plemenitim plijesnima : završni rad (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:841436

Mihovilović, Mia. "Najznačajniji europski sirevi s plemenitim plijesnima : završni rad." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:841436

Mihovilović, Mia. "Najznačajniji europski sirevi s plemenitim plijesnima : završni rad." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:841436

Mihovilović, M. (2014). 'Najznačajniji europski sirevi s plemenitim plijesnima : završni rad', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 26.09.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:841436

Mihovilović M. Najznačajniji europski sirevi s plemenitim plijesnima : završni rad [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2014 [pristupljeno 26.09.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:841436

M. Mihovilović, "Najznačajniji europski sirevi s plemenitim plijesnima : završni rad", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:841436

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.