Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za tehnologiju voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Barbarić, B. (2015). Utjecaj dodatka glukoze i saharoze na udio fenola i antocijana u soku višnje (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:357066
Barbarić, Bernardica. "Utjecaj dodatka glukoze i saharoze na udio fenola i antocijana u soku višnje." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:357066
Barbarić, Bernardica. "Utjecaj dodatka glukoze i saharoze na udio fenola i antocijana u soku višnje." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:357066
Barbarić, B. (2015). 'Utjecaj dodatka glukoze i saharoze na udio fenola i antocijana u soku višnje', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 12.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:357066
Barbarić B. Utjecaj dodatka glukoze i saharoze na udio fenola i antocijana u soku višnje [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2015 [pristupljeno 12.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:357066
B. Barbarić, "Utjecaj dodatka glukoze i saharoze na udio fenola i antocijana u soku višnje", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:357066