prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj procesa homogenizacije na reološke karakteristike salatne majoneze
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj procesa homogenizacije na reološke karakteristike salatne majoneze

Albert, Adela
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Albert, A. (2013). Utjecaj procesa homogenizacije na reološke karakteristike salatne majoneze (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:675135

Albert, Adela. "Utjecaj procesa homogenizacije na reološke karakteristike salatne majoneze." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:675135

Albert, Adela. "Utjecaj procesa homogenizacije na reološke karakteristike salatne majoneze." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:675135

Albert, A. (2013). 'Utjecaj procesa homogenizacije na reološke karakteristike salatne majoneze', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 27.11.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:675135

Albert A. Utjecaj procesa homogenizacije na reološke karakteristike salatne majoneze [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2013 [pristupljeno 27.11.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:675135

A. Albert, "Utjecaj procesa homogenizacije na reološke karakteristike salatne majoneze", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:675135

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.