prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj dodatka šećera i škrobova na stabilnost antocijana soka kupine
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj dodatka šećera i škrobova na stabilnost antocijana soka kupine

Adamović, Maja
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Adamović, M. (2011). Utjecaj dodatka šećera i škrobova na stabilnost antocijana soka kupine (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:152287

Adamović, Maja. "Utjecaj dodatka šećera i škrobova na stabilnost antocijana soka kupine." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:152287

Adamović, Maja. "Utjecaj dodatka šećera i škrobova na stabilnost antocijana soka kupine." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:152287

Adamović, M. (2011). 'Utjecaj dodatka šećera i škrobova na stabilnost antocijana soka kupine', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 03.12.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:152287

Adamović M. Utjecaj dodatka šećera i škrobova na stabilnost antocijana soka kupine [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2011 [pristupljeno 03.12.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:152287

M. Adamović, "Utjecaj dodatka šećera i škrobova na stabilnost antocijana soka kupine", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:152287

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.