završni rad
Enzimsko i neenzimsko posmeđivanje
završni rad

Vincek, Margareta
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Vincek, M. (2014). Enzimsko i neenzimsko posmeđivanje : završni rad (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:102172

Vincek, Margareta. "Enzimsko i neenzimsko posmeđivanje : završni rad." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:102172

Vincek, Margareta. "Enzimsko i neenzimsko posmeđivanje : završni rad." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:102172

Vincek, M. (2014). 'Enzimsko i neenzimsko posmeđivanje : završni rad', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 01.12.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:102172

Vincek M. Enzimsko i neenzimsko posmeđivanje : završni rad [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2014 [pristupljeno 01.12.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:102172

M. Vincek, "Enzimsko i neenzimsko posmeđivanje : završni rad", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:102172

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.