Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije
Citirajte ovaj rad
Foruglaš, D. (2014). Utjecaj sastojaka na reološka svojstva majoneze : završni rad (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:597911
Foruglaš, Diana. "Utjecaj sastojaka na reološka svojstva majoneze : završni rad." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:597911
Foruglaš, Diana. "Utjecaj sastojaka na reološka svojstva majoneze : završni rad." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:597911
Foruglaš, D. (2014). 'Utjecaj sastojaka na reološka svojstva majoneze : završni rad', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 05.02.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:597911
Foruglaš D. Utjecaj sastojaka na reološka svojstva majoneze : završni rad [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2014 [pristupljeno 05.02.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:597911
D. Foruglaš, "Utjecaj sastojaka na reološka svojstva majoneze : završni rad", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:597911