prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj odležavanja na aromu vina sorte Graševina
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj odležavanja na aromu vina sorte Graševina

Juričak, Vlatka
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Juričak, V. (2010). Utjecaj odležavanja na aromu vina sorte Graševina (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:371900

Juričak, Vlatka. "Utjecaj odležavanja na aromu vina sorte Graševina." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:371900

Juričak, Vlatka. "Utjecaj odležavanja na aromu vina sorte Graševina." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:371900

Juričak, V. (2010). 'Utjecaj odležavanja na aromu vina sorte Graševina', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 17.10.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:371900

Juričak V. Utjecaj odležavanja na aromu vina sorte Graševina [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2010 [pristupljeno 17.10.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:371900

V. Juričak, "Utjecaj odležavanja na aromu vina sorte Graševina", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:371900

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.