prikaz prve stranice dokumenta Praćenje kvalitete različitih vrsta industrijskog kruha računalnom analizom slike
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Praćenje kvalitete različitih vrsta industrijskog kruha računalnom analizom slike

Previšić, Ivana
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za procesno inženjerstvo
Katedra za modeliranje, optimiranje i automatizaciju

Citirajte ovaj rad

Previšić, I. (2009). Praćenje kvalitete različitih vrsta industrijskog kruha računalnom analizom slike (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:171083

Previšić, Ivana. "Praćenje kvalitete različitih vrsta industrijskog kruha računalnom analizom slike." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:171083

Previšić, Ivana. "Praćenje kvalitete različitih vrsta industrijskog kruha računalnom analizom slike." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:171083

Previšić, I. (2009). 'Praćenje kvalitete različitih vrsta industrijskog kruha računalnom analizom slike', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 28.10.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:171083

Previšić I. Praćenje kvalitete različitih vrsta industrijskog kruha računalnom analizom slike [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2009 [pristupljeno 28.10.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:171083

I. Previšić, "Praćenje kvalitete različitih vrsta industrijskog kruha računalnom analizom slike", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:171083

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.