prikaz prve stranice dokumenta Proizvodnja svježeg sira
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Proizvodnja svježeg sira

Marković, Tanja
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije

Citirajte ovaj rad

Marković, T. (2011). Proizvodnja svježeg sira (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:666611

Marković, Tanja. "Proizvodnja svježeg sira." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:666611

Marković, Tanja. "Proizvodnja svježeg sira." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:666611

Marković, T. (2011). 'Proizvodnja svježeg sira', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 27.11.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:666611

Marković T. Proizvodnja svježeg sira [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2011 [pristupljeno 27.11.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:666611

T. Marković, "Proizvodnja svježeg sira", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:666611

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.