Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Šupuković, D. (2010). Utjecaj udjela sastojaka na reološka svojstva i prihvatljivost namaza od lješnjaka (Završni specijalistički). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:873594
Šupuković, Dijana. "Utjecaj udjela sastojaka na reološka svojstva i prihvatljivost namaza od lješnjaka." Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:873594
Šupuković, Dijana. "Utjecaj udjela sastojaka na reološka svojstva i prihvatljivost namaza od lješnjaka." Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:873594
Šupuković, D. (2010). 'Utjecaj udjela sastojaka na reološka svojstva i prihvatljivost namaza od lješnjaka', Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 26.09.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:873594
Šupuković D. Utjecaj udjela sastojaka na reološka svojstva i prihvatljivost namaza od lješnjaka [Završni specijalistički]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2010 [pristupljeno 26.09.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:873594
D. Šupuković, "Utjecaj udjela sastojaka na reološka svojstva i prihvatljivost namaza od lješnjaka", Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:873594