prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj udjela sastojaka na reološka svojstva i prihvatljivost namaza od lješnjaka
Pristup korisnicima matične ustanove
završni specijalistički
Utjecaj udjela sastojaka na reološka svojstva i prihvatljivost namaza od lješnjaka

Šupuković, Dijana
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Šupuković, D. (2010). Utjecaj udjela sastojaka na reološka svojstva i prihvatljivost namaza od lješnjaka (Završni specijalistički). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:873594

Šupuković, Dijana. "Utjecaj udjela sastojaka na reološka svojstva i prihvatljivost namaza od lješnjaka." Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:873594

Šupuković, Dijana. "Utjecaj udjela sastojaka na reološka svojstva i prihvatljivost namaza od lješnjaka." Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:873594

Šupuković, D. (2010). 'Utjecaj udjela sastojaka na reološka svojstva i prihvatljivost namaza od lješnjaka', Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 19.10.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:873594

Šupuković D. Utjecaj udjela sastojaka na reološka svojstva i prihvatljivost namaza od lješnjaka [Završni specijalistički]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2010 [pristupljeno 19.10.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:873594

D. Šupuković, "Utjecaj udjela sastojaka na reološka svojstva i prihvatljivost namaza od lješnjaka", Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:873594

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.