prikaz prve stranice dokumenta Istraživanje utjecaja kontrolirane fermentacije na kvalitetu ekoloških kupinovih vina
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Istraživanje utjecaja kontrolirane fermentacije na kvalitetu ekoloških kupinovih vina

Bošnjaković, Matej
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za procesno inženjerstvo
Katedra za projektiranje tehnoloških procesa i konstrukcijske materijale

Citirajte ovaj rad

Bošnjaković, M. (2012). Istraživanje utjecaja kontrolirane fermentacije na kvalitetu ekoloških kupinovih vina (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:289816

Bošnjaković, Matej. "Istraživanje utjecaja kontrolirane fermentacije na kvalitetu ekoloških kupinovih vina." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:289816

Bošnjaković, Matej. "Istraživanje utjecaja kontrolirane fermentacije na kvalitetu ekoloških kupinovih vina." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:289816

Bošnjaković, M. (2012). 'Istraživanje utjecaja kontrolirane fermentacije na kvalitetu ekoloških kupinovih vina', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 25.10.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:289816

Bošnjaković M. Istraživanje utjecaja kontrolirane fermentacije na kvalitetu ekoloških kupinovih vina [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2012 [pristupljeno 25.10.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:289816

M. Bošnjaković, "Istraživanje utjecaja kontrolirane fermentacije na kvalitetu ekoloških kupinovih vina", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:289816

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.