prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj vrste ulja, ugljikohidrata i žumanjaka na reološka svojstva majoneze
Pristup korisnicima matične ustanove
završni specijalistički
Utjecaj vrste ulja, ugljikohidrata i žumanjaka na reološka svojstva majoneze

Sikra, Suzana
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Sikra, S. (2011). Utjecaj vrste ulja, ugljikohidrata i žumanjaka na reološka svojstva majoneze (Završni specijalistički). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:497982

Sikra, Suzana. "Utjecaj vrste ulja, ugljikohidrata i žumanjaka na reološka svojstva majoneze." Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:497982

Sikra, Suzana. "Utjecaj vrste ulja, ugljikohidrata i žumanjaka na reološka svojstva majoneze." Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:497982

Sikra, S. (2011). 'Utjecaj vrste ulja, ugljikohidrata i žumanjaka na reološka svojstva majoneze', Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 13.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:497982

Sikra S. Utjecaj vrste ulja, ugljikohidrata i žumanjaka na reološka svojstva majoneze [Završni specijalistički]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2011 [pristupljeno 13.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:497982

S. Sikra, "Utjecaj vrste ulja, ugljikohidrata i žumanjaka na reološka svojstva majoneze", Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:497982

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.