Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za tehnologije prerade žitarica
Citirajte ovaj rad
Efendić, T. (2016). Praćenje kvalitete čajnog peciva s dodatkom repinih rezanaca (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:074778
Efendić, Tamara. "Praćenje kvalitete čajnog peciva s dodatkom repinih rezanaca." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:074778
Efendić, Tamara. "Praćenje kvalitete čajnog peciva s dodatkom repinih rezanaca." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:074778
Efendić, T. (2016). 'Praćenje kvalitete čajnog peciva s dodatkom repinih rezanaca', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 14.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:074778
Efendić T. Praćenje kvalitete čajnog peciva s dodatkom repinih rezanaca [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2016 [pristupljeno 14.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:074778
T. Efendić, "Praćenje kvalitete čajnog peciva s dodatkom repinih rezanaca", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:074778