završni rad
Primjena mliječnih proteina u prehrambenoj industriji

Martinović, Slaviša
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za mljekarstvo

Citirajte ovaj rad

Martinović, S. (2016). Primjena mliječnih proteina u prehrambenoj industriji (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:075941

Martinović, Slaviša. "Primjena mliječnih proteina u prehrambenoj industriji." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:075941

Martinović, Slaviša. "Primjena mliječnih proteina u prehrambenoj industriji." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:075941

Martinović, S. (2016). 'Primjena mliječnih proteina u prehrambenoj industriji', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 26.09.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:075941

Martinović S. Primjena mliječnih proteina u prehrambenoj industriji [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2016 [pristupljeno 26.09.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:075941

S. Martinović, "Primjena mliječnih proteina u prehrambenoj industriji", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:075941

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.