diplomski rad
Ispitivanje kakvoće zrna soje uzgojene uz dodatak korisnih mikroorganizama

Djurdjević, Ivana
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za biologiju i mikrobiologiju

Citirajte ovaj rad

Djurdjević, I. (2016). Ispitivanje kakvoće zrna soje uzgojene uz dodatak korisnih mikroorganizama (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:028611

Djurdjević, Ivana. "Ispitivanje kakvoće zrna soje uzgojene uz dodatak korisnih mikroorganizama." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:028611

Djurdjević, Ivana. "Ispitivanje kakvoće zrna soje uzgojene uz dodatak korisnih mikroorganizama." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:028611

Djurdjević, I. (2016). 'Ispitivanje kakvoće zrna soje uzgojene uz dodatak korisnih mikroorganizama', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 19.10.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:028611

Djurdjević I. Ispitivanje kakvoće zrna soje uzgojene uz dodatak korisnih mikroorganizama [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2016 [pristupljeno 19.10.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:028611

I. Djurdjević, "Ispitivanje kakvoće zrna soje uzgojene uz dodatak korisnih mikroorganizama", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:028611

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.