Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad
Pinkle, T. (2016). Utjecaj dodatka šećera i modificiranih škrobova na tvari boje i arome pasta od maline (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:779317
Pinkle, Tijana. "Utjecaj dodatka šećera i modificiranih škrobova na tvari boje i arome pasta od maline." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:779317
Pinkle, Tijana. "Utjecaj dodatka šećera i modificiranih škrobova na tvari boje i arome pasta od maline." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:779317
Pinkle, T. (2016). 'Utjecaj dodatka šećera i modificiranih škrobova na tvari boje i arome pasta od maline', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 31.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:779317
Pinkle T. Utjecaj dodatka šećera i modificiranih škrobova na tvari boje i arome pasta od maline [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2016 [pristupljeno 31.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:779317
T. Pinkle, "Utjecaj dodatka šećera i modificiranih škrobova na tvari boje i arome pasta od maline", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:779317