diplomski rad
Određivanje sadržaja željeza u različitim tipovima brašna

Josipa Fako (2016)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za prehranu
Citirajte ovaj rad...

Fako, J. (2016). Određivanje sadržaja željeza u različitim tipovima brašna (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:530263

Fako, Josipa. "Određivanje sadržaja željeza u različitim tipovima brašna." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:530263

Fako, Josipa. "Određivanje sadržaja željeza u različitim tipovima brašna." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:530263

Fako, J. (2016). 'Određivanje sadržaja željeza u različitim tipovima brašna', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 16.07.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:530263

Fako J. Određivanje sadržaja željeza u različitim tipovima brašna [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2016 [pristupljeno 16.07.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:530263

J. Fako, "Određivanje sadržaja željeza u različitim tipovima brašna", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:530263