završni specijalistički
Konzumacija pekarskih proizvoda i procjena unosa soli odrasle populacije tri regije Hrvatske

Nevena Ćorić (2017)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za prehranu
Citirajte ovaj rad

Ćorić, N. (2017). Konzumacija pekarskih proizvoda i procjena unosa soli odrasle populacije tri regije Hrvatske (Završni specijalistički). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:008336

Ćorić, Nevena. "Konzumacija pekarskih proizvoda i procjena unosa soli odrasle populacije tri regije Hrvatske." Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:008336

Ćorić, Nevena. "Konzumacija pekarskih proizvoda i procjena unosa soli odrasle populacije tri regije Hrvatske." Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:008336

Ćorić, N. (2017). 'Konzumacija pekarskih proizvoda i procjena unosa soli odrasle populacije tri regije Hrvatske', Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 23.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:008336

Ćorić N. Konzumacija pekarskih proizvoda i procjena unosa soli odrasle populacije tri regije Hrvatske [Završni specijalistički]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2017 [pristupljeno 23.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:008336

N. Ćorić, "Konzumacija pekarskih proizvoda i procjena unosa soli odrasle populacije tri regije Hrvatske", Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:008336