završni specijalistički
Konzumacija pekarskih proizvoda i procjena unosa soli odrasle populacije tri regije Hrvatske

Ćorić, Nevena
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za prehranu

Citirajte ovaj rad

Ćorić, N. (2017). Konzumacija pekarskih proizvoda i procjena unosa soli odrasle populacije tri regije Hrvatske (Završni specijalistički). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:008336

Ćorić, Nevena. "Konzumacija pekarskih proizvoda i procjena unosa soli odrasle populacije tri regije Hrvatske." Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:008336

Ćorić, Nevena. "Konzumacija pekarskih proizvoda i procjena unosa soli odrasle populacije tri regije Hrvatske." Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:008336

Ćorić, N. (2017). 'Konzumacija pekarskih proizvoda i procjena unosa soli odrasle populacije tri regije Hrvatske', Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 11.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:008336

Ćorić N. Konzumacija pekarskih proizvoda i procjena unosa soli odrasle populacije tri regije Hrvatske [Završni specijalistički]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2017 [pristupljeno 11.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:008336

N. Ćorić, "Konzumacija pekarskih proizvoda i procjena unosa soli odrasle populacije tri regije Hrvatske", Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:008336

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.