prikaz prve stranice dokumenta Primjena ječma u proizvodnji pekarskih proizvoda
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Primjena ječma u proizvodnji pekarskih proizvoda

Miškić, Boris
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata

Citirajte ovaj rad

Miškić, B. (2017). Primjena ječma u proizvodnji pekarskih proizvoda (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:165370

Miškić, Boris. "Primjena ječma u proizvodnji pekarskih proizvoda." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:165370

Miškić, Boris. "Primjena ječma u proizvodnji pekarskih proizvoda." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:165370

Miškić, B. (2017). 'Primjena ječma u proizvodnji pekarskih proizvoda', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 20.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:165370

Miškić B. Primjena ječma u proizvodnji pekarskih proizvoda [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2017 [pristupljeno 20.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:165370

B. Miškić, "Primjena ječma u proizvodnji pekarskih proizvoda", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:165370

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.