Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za procesno inženjerstvo Katedra za bioprocesno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad
Martinov, D. (2014). Utjecaj postupka slađenja pšenice na veličinu i strukturu gubitaka suhe tvari slada (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:985412
Martinov, Davor. "Utjecaj postupka slađenja pšenice na veličinu i strukturu gubitaka suhe tvari slada." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:985412
Martinov, Davor. "Utjecaj postupka slađenja pšenice na veličinu i strukturu gubitaka suhe tvari slada." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:985412
Martinov, D. (2014). 'Utjecaj postupka slađenja pšenice na veličinu i strukturu gubitaka suhe tvari slada', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 06.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:985412
Martinov D. Utjecaj postupka slađenja pšenice na veličinu i strukturu gubitaka suhe tvari slada [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2014 [pristupljeno 06.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:985412
D. Martinov, "Utjecaj postupka slađenja pšenice na veličinu i strukturu gubitaka suhe tvari slada", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:985412