diplomski rad
Klasifikacija zrna ozime pšenice određivanjem geometrijskih značajki zrna računalnom analizom slike

Valentina Velikanović (2018)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologije prerade žitarica
Citirajte ovaj rad

Velikanović, V. (2018). Klasifikacija zrna ozime pšenice određivanjem geometrijskih značajki zrna računalnom analizom slike (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:968708

Velikanović, Valentina. "Klasifikacija zrna ozime pšenice određivanjem geometrijskih značajki zrna računalnom analizom slike." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:968708

Velikanović, Valentina. "Klasifikacija zrna ozime pšenice određivanjem geometrijskih značajki zrna računalnom analizom slike." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:968708

Velikanović, V. (2018). 'Klasifikacija zrna ozime pšenice određivanjem geometrijskih značajki zrna računalnom analizom slike', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 16.12.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:968708

Velikanović V. Klasifikacija zrna ozime pšenice određivanjem geometrijskih značajki zrna računalnom analizom slike [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2018 [pristupljeno 16.12.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:968708

V. Velikanović, "Klasifikacija zrna ozime pšenice određivanjem geometrijskih značajki zrna računalnom analizom slike", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:968708

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.