prikaz prve stranice dokumenta Promjena teksture modelnih sustava guar/šećeri
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Promjena teksture modelnih sustava guar/šećeri

Nedeljko, Martina
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Nedeljko, M. (2018). Promjena teksture modelnih sustava guar/šećeri (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:119186

Nedeljko, Martina. "Promjena teksture modelnih sustava guar/šećeri." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:119186

Nedeljko, Martina. "Promjena teksture modelnih sustava guar/šećeri." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:119186

Nedeljko, M. (2018). 'Promjena teksture modelnih sustava guar/šećeri', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 01.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:119186

Nedeljko M. Promjena teksture modelnih sustava guar/šećeri [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2018 [pristupljeno 01.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:119186

M. Nedeljko, "Promjena teksture modelnih sustava guar/šećeri", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:119186

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.