Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Promjena teksture modelnih sustava ksantan/šećeri

Petra Nerer (2018)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju voća i povrća
Citirajte ovaj rad

Nerer, P. (2018). Promjena teksture modelnih sustava ksantan/šećeri (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:487358

Nerer, Petra. "Promjena teksture modelnih sustava ksantan/šećeri." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:487358

Nerer, Petra. "Promjena teksture modelnih sustava ksantan/šećeri." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:487358

Nerer, P. (2018). 'Promjena teksture modelnih sustava ksantan/šećeri', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 16.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:487358

Nerer P. Promjena teksture modelnih sustava ksantan/šećeri [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2018 [pristupljeno 16.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:487358

P. Nerer, "Promjena teksture modelnih sustava ksantan/šećeri", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:487358