prikaz prve stranice dokumenta Metode za ubrzano zrenje mesa
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Metode za ubrzano zrenje mesa

Nedić, Josipa (2019)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju mesa i ribe

Citirajte ovaj rad

Nedić, J. (2019). Metode za ubrzano zrenje mesa (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:300761

Nedić, Josipa. "Metode za ubrzano zrenje mesa." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:300761

Nedić, Josipa. "Metode za ubrzano zrenje mesa." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:300761

Nedić, J. (2019). 'Metode za ubrzano zrenje mesa', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 04.07.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:300761

Nedić J. Metode za ubrzano zrenje mesa [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2019 [pristupljeno 04.07.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:300761

J. Nedić, "Metode za ubrzano zrenje mesa", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:300761

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.