Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Proces proizvodnje makovog ulja

Iva Pastor (2019)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad

Pastor, I. (2019). Proces proizvodnje makovog ulja (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:556458

Pastor, Iva. "Proces proizvodnje makovog ulja." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:556458

Pastor, Iva. "Proces proizvodnje makovog ulja." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:556458

Pastor, I. (2019). 'Proces proizvodnje makovog ulja', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 19.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:556458

Pastor I. Proces proizvodnje makovog ulja [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2019 [pristupljeno 19.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:556458

I. Pastor, "Proces proizvodnje makovog ulja", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:556458