Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za tehnologije prerade žitarica
Citirajte ovaj rad
Vukas, T. (2019). Praćenje promjene dimenzija i boje čajnog peciva s dodatkom pljevice pira računalnom analizom slike (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:609615
Vukas, Tomislav. "Praćenje promjene dimenzija i boje čajnog peciva s dodatkom pljevice pira računalnom analizom slike." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:609615
Vukas, Tomislav. "Praćenje promjene dimenzija i boje čajnog peciva s dodatkom pljevice pira računalnom analizom slike." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:609615
Vukas, T. (2019). 'Praćenje promjene dimenzija i boje čajnog peciva s dodatkom pljevice pira računalnom analizom slike', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 26.09.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:609615
Vukas T. Praćenje promjene dimenzija i boje čajnog peciva s dodatkom pljevice pira računalnom analizom slike [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2019 [pristupljeno 26.09.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:609615
T. Vukas, "Praćenje promjene dimenzija i boje čajnog peciva s dodatkom pljevice pira računalnom analizom slike", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:609615