prikaz prve stranice dokumenta Prehrambeni izvori proteina - namirnice animalnog i biljnog podrijetla te dodaci prehrani
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Prehrambeni izvori proteina - namirnice animalnog i biljnog podrijetla te dodaci prehrani

Majdančić, Maja (2019)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za prehranu

Citirajte ovaj rad

Majdančić, M. (2019). Prehrambeni izvori proteina - namirnice animalnog i biljnog podrijetla te dodaci prehrani (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:745641

Majdančić, Maja. "Prehrambeni izvori proteina - namirnice animalnog i biljnog podrijetla te dodaci prehrani." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:745641

Majdančić, Maja. "Prehrambeni izvori proteina - namirnice animalnog i biljnog podrijetla te dodaci prehrani." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:745641

Majdančić, M. (2019). 'Prehrambeni izvori proteina - namirnice animalnog i biljnog podrijetla te dodaci prehrani', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 06.07.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:745641

Majdančić M. Prehrambeni izvori proteina - namirnice animalnog i biljnog podrijetla te dodaci prehrani [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2019 [pristupljeno 06.07.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:745641

M. Majdančić, "Prehrambeni izvori proteina - namirnice animalnog i biljnog podrijetla te dodaci prehrani", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:745641

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.