Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Proizvodnja i stabilizacija repičinog ulja

Monika Franjić (2019)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad

Franjić, M. (2019). Proizvodnja i stabilizacija repičinog ulja (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:959294

Franjić, Monika. "Proizvodnja i stabilizacija repičinog ulja." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:959294

Franjić, Monika. "Proizvodnja i stabilizacija repičinog ulja." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:959294

Franjić, M. (2019). 'Proizvodnja i stabilizacija repičinog ulja', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 20.11.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:959294

Franjić M. Proizvodnja i stabilizacija repičinog ulja [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2019 [pristupljeno 20.11.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:959294

M. Franjić, "Proizvodnja i stabilizacija repičinog ulja", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:959294