Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za tehnologije prerade žitarica
Mandić, V. (2020). Određivanje fizikalnih i kemijskih svojstava pšenice namijenjene proizvodnji mlinskih proizvoda u pogonu "Papuk" Našice (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:546127
Mandić, Valentina. "Određivanje fizikalnih i kemijskih svojstava pšenice namijenjene proizvodnji mlinskih proizvoda u pogonu "Papuk" Našice." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:546127
Mandić, Valentina. "Određivanje fizikalnih i kemijskih svojstava pšenice namijenjene proizvodnji mlinskih proizvoda u pogonu "Papuk" Našice." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:546127
Mandić, V. (2020). 'Određivanje fizikalnih i kemijskih svojstava pšenice namijenjene proizvodnji mlinskih proizvoda u pogonu "Papuk" Našice', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 26.09.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:546127
Mandić V. Određivanje fizikalnih i kemijskih svojstava pšenice namijenjene proizvodnji mlinskih proizvoda u pogonu "Papuk" Našice [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2020 [pristupljeno 26.09.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:546127
V. Mandić, "Određivanje fizikalnih i kemijskih svojstava pšenice namijenjene proizvodnji mlinskih proizvoda u pogonu "Papuk" Našice", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:546127