prikaz prve stranice dokumenta Primjena bakrove ionsko-selektivne elektrode za određivanje sadržaja bakra u uzorcima vina
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Primjena bakrove ionsko-selektivne elektrode za određivanje sadržaja bakra u uzorcima vina

Šerbečić, Selma
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Katedra za primijenjenu kemiju i instrumentalne metode
Fizikalna kemija

Citirajte ovaj rad

Šerbečić, S. (2020). Primjena bakrove ionsko-selektivne elektrode za određivanje sadržaja bakra u uzorcima vina (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:524409

Šerbečić, Selma. "Primjena bakrove ionsko-selektivne elektrode za određivanje sadržaja bakra u uzorcima vina." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:524409

Šerbečić, Selma. "Primjena bakrove ionsko-selektivne elektrode za određivanje sadržaja bakra u uzorcima vina." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:524409

Šerbečić, S. (2020). 'Primjena bakrove ionsko-selektivne elektrode za određivanje sadržaja bakra u uzorcima vina', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 26.10.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:524409

Šerbečić S. Primjena bakrove ionsko-selektivne elektrode za određivanje sadržaja bakra u uzorcima vina [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2020 [pristupljeno 26.10.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:524409

S. Šerbečić, "Primjena bakrove ionsko-selektivne elektrode za određivanje sadržaja bakra u uzorcima vina", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:524409

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.