Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za tehnologiju ugljikohidrata
Zmaić, V. (2020). Rezistentni škrob - uvjeti stvaranja i njegova primjena (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:813427
Zmaić, Valentina. "Rezistentni škrob - uvjeti stvaranja i njegova primjena." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:813427
Zmaić, Valentina. "Rezistentni škrob - uvjeti stvaranja i njegova primjena." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:813427
Zmaić, V. (2020). 'Rezistentni škrob - uvjeti stvaranja i njegova primjena', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 30.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:813427
Zmaić V. Rezistentni škrob - uvjeti stvaranja i njegova primjena [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2020 [pristupljeno 30.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:813427
V. Zmaić, "Rezistentni škrob - uvjeti stvaranja i njegova primjena", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:813427