prikaz prve stranice dokumenta Uloga enzima u preradi voća i povrća
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Uloga enzima u preradi voća i povrća

Galušić, Katarina
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Galušić, K. (2020). Uloga enzima u preradi voća i povrća (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:609727

Galušić, Katarina. "Uloga enzima u preradi voća i povrća." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:609727

Galušić, Katarina. "Uloga enzima u preradi voća i povrća." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:609727

Galušić, K. (2020). 'Uloga enzima u preradi voća i povrća', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 09.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:609727

Galušić K. Uloga enzima u preradi voća i povrća [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2020 [pristupljeno 09.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:609727

K. Galušić, "Uloga enzima u preradi voća i povrća", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:609727

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.