prikaz prve stranice dokumenta Upotreba šećera u pekarstvu
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Upotreba šećera u pekarstvu

Sermek-Marčec, Ivan
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata

Citirajte ovaj rad

Sermek Marčec, I. (2013). Upotreba šećera u pekarstvu (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:303997

Sermek Marčec, Ivan. "Upotreba šećera u pekarstvu." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:303997

Sermek Marčec, Ivan. "Upotreba šećera u pekarstvu." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:303997

Sermek Marčec, I. (2013). 'Upotreba šećera u pekarstvu', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 26.11.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:303997

Sermek Marčec I. Upotreba šećera u pekarstvu [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2013 [pristupljeno 26.11.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:303997

I. Sermek Marčec, "Upotreba šećera u pekarstvu", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:303997

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.