Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za tehnologije prerade žitarica
Citirajte ovaj rad
Kolak, N. (2020). Određivanje vanjskih svojstava krekera s dodacima tropa grožđa i rajčice nedestruktivnim metodama (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:497298
Kolak, Nera. "Određivanje vanjskih svojstava krekera s dodacima tropa grožđa i rajčice nedestruktivnim metodama." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:497298
Kolak, Nera. "Određivanje vanjskih svojstava krekera s dodacima tropa grožđa i rajčice nedestruktivnim metodama." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:497298
Kolak, N. (2020). 'Određivanje vanjskih svojstava krekera s dodacima tropa grožđa i rajčice nedestruktivnim metodama', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 22.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:497298
Kolak N. Određivanje vanjskih svojstava krekera s dodacima tropa grožđa i rajčice nedestruktivnim metodama [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2020 [pristupljeno 22.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:497298
N. Kolak, "Određivanje vanjskih svojstava krekera s dodacima tropa grožđa i rajčice nedestruktivnim metodama", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:497298