Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za tehnologiju ugljikohidrata
Grgić, I. (2013). Kvarenje pekarskih proizvoda uzrokovano plijesnima (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:445742
Grgić, Ilija. "Kvarenje pekarskih proizvoda uzrokovano plijesnima." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:445742
Grgić, Ilija. "Kvarenje pekarskih proizvoda uzrokovano plijesnima." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:445742
Grgić, I. (2013). 'Kvarenje pekarskih proizvoda uzrokovano plijesnima', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 02.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:445742
Grgić I. Kvarenje pekarskih proizvoda uzrokovano plijesnima [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2013 [pristupljeno 02.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:445742
I. Grgić, "Kvarenje pekarskih proizvoda uzrokovano plijesnima", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:445742