Vučemilović, F. (2012). Funkcionalna hrana u prehrani oboljelih od karcinoma debelog crijeva (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:721008
Vučemilović, Filip. "Funkcionalna hrana u prehrani oboljelih od karcinoma debelog crijeva." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:721008
Vučemilović, Filip. "Funkcionalna hrana u prehrani oboljelih od karcinoma debelog crijeva." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:721008
Vučemilović, F. (2012). 'Funkcionalna hrana u prehrani oboljelih od karcinoma debelog crijeva', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 26.09.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:721008
Vučemilović F. Funkcionalna hrana u prehrani oboljelih od karcinoma debelog crijeva [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2012 [pristupljeno 26.09.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:721008
F. Vučemilović, "Funkcionalna hrana u prehrani oboljelih od karcinoma debelog crijeva", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:721008