prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj kondicioniranja i ljuske suncokreta na proizvodnju jestivog repičinog ulja primjenom pužne preše
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Utjecaj kondicioniranja i ljuske suncokreta na proizvodnju jestivog repičinog ulja primjenom pužne preše

Pavičić, Marta
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Pavičić, M. (2022). Utjecaj kondicioniranja i ljuske suncokreta na proizvodnju jestivog repičinog ulja primjenom pužne preše (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:315318

Pavičić, Marta. "Utjecaj kondicioniranja i ljuske suncokreta na proizvodnju jestivog repičinog ulja primjenom pužne preše." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:315318

Pavičić, Marta. "Utjecaj kondicioniranja i ljuske suncokreta na proizvodnju jestivog repičinog ulja primjenom pužne preše." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:315318

Pavičić, M. (2022). 'Utjecaj kondicioniranja i ljuske suncokreta na proizvodnju jestivog repičinog ulja primjenom pužne preše', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 24.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:315318

Pavičić M. Utjecaj kondicioniranja i ljuske suncokreta na proizvodnju jestivog repičinog ulja primjenom pužne preše [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2022 [pristupljeno 24.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:315318

M. Pavičić, "Utjecaj kondicioniranja i ljuske suncokreta na proizvodnju jestivog repičinog ulja primjenom pužne preše", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:315318

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.