prikaz prve stranice dokumenta Ashwagandha
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Ashwagandha

Krznarić, Sven
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za prehranu

Citirajte ovaj rad

Krznarić, S. (2022). Ashwagandha (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:507890

Krznarić, Sven. "Ashwagandha." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:507890

Krznarić, Sven. "Ashwagandha." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:507890

Krznarić, S. (2022). 'Ashwagandha', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 12.06.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:507890

Krznarić S. Ashwagandha [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2022 [pristupljeno 12.06.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:507890

S. Krznarić, "Ashwagandha", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:507890

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.