Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Primjena kiselog tijesta u pekarstvu

Ivana Torčić (2012)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata
Citirajte ovaj rad

Torčić, I. (2012). Primjena kiselog tijesta u pekarstvu (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:441094

Torčić, Ivana. "Primjena kiselog tijesta u pekarstvu." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:441094

Torčić, Ivana. "Primjena kiselog tijesta u pekarstvu." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:441094

Torčić, I. (2012). 'Primjena kiselog tijesta u pekarstvu', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 12.12.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:441094

Torčić I. Primjena kiselog tijesta u pekarstvu [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2012 [pristupljeno 12.12.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:441094

I. Torčić, "Primjena kiselog tijesta u pekarstvu", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:441094

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.