prikaz prve stranice dokumenta Deguminacija sirovog ulja
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Deguminacija sirovog ulja

Škof, Barbara
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije

Citirajte ovaj rad

Škof, B. (2012). Deguminacija sirovog ulja (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:707083

Škof, Barbara. "Deguminacija sirovog ulja." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:707083

Škof, Barbara. "Deguminacija sirovog ulja." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:707083

Škof, B. (2012). 'Deguminacija sirovog ulja', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 25.11.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:707083

Škof B. Deguminacija sirovog ulja [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2012 [pristupljeno 25.11.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:707083

B. Škof, "Deguminacija sirovog ulja", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:707083

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.