Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za procesno inženjerstvo Katedra za energiju, okoliš i održivi razvoj
Citirajte ovaj rad
Kolarić, M. (2023). Proizvodnja i karakterizacija enzima ß-glukozidaza uzgojem Thermomyces lanuginosus na pljevici ječma (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:651686
Kolarić, Marko. "Proizvodnja i karakterizacija enzima ß-glukozidaza uzgojem Thermomyces lanuginosus na pljevici ječma." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:651686
Kolarić, Marko. "Proizvodnja i karakterizacija enzima ß-glukozidaza uzgojem Thermomyces lanuginosus na pljevici ječma." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:651686
Kolarić, M. (2023). 'Proizvodnja i karakterizacija enzima ß-glukozidaza uzgojem Thermomyces lanuginosus na pljevici ječma', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 11.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:651686
Kolarić M. Proizvodnja i karakterizacija enzima ß-glukozidaza uzgojem Thermomyces lanuginosus na pljevici ječma [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2023 [pristupljeno 11.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:651686
M. Kolarić, "Proizvodnja i karakterizacija enzima ß-glukozidaza uzgojem Thermomyces lanuginosus na pljevici ječma", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:651686