diplomski rad
Utjecaj dodatka disaharida na udio polifenola i antioksidacijsku aktivnost gelova na bazi karboksimetil celuloze i soka aronije

Balog, Željka
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Balog, Ž. (2023). Utjecaj dodatka disaharida na udio polifenola i antioksidacijsku aktivnost gelova na bazi karboksimetil celuloze i soka aronije (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:782917

Balog, Željka. "Utjecaj dodatka disaharida na udio polifenola i antioksidacijsku aktivnost gelova na bazi karboksimetil celuloze i soka aronije." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:782917

Balog, Željka. "Utjecaj dodatka disaharida na udio polifenola i antioksidacijsku aktivnost gelova na bazi karboksimetil celuloze i soka aronije." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:782917

Balog, Ž. (2023). 'Utjecaj dodatka disaharida na udio polifenola i antioksidacijsku aktivnost gelova na bazi karboksimetil celuloze i soka aronije', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 14.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:782917

Balog Ž. Utjecaj dodatka disaharida na udio polifenola i antioksidacijsku aktivnost gelova na bazi karboksimetil celuloze i soka aronije [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2023 [pristupljeno 14.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:782917

Ž. Balog, "Utjecaj dodatka disaharida na udio polifenola i antioksidacijsku aktivnost gelova na bazi karboksimetil celuloze i soka aronije", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:782917

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.