prikaz prve stranice dokumenta Primjena niskih temperatura u procesima koncentriranja namirnica
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Primjena niskih temperatura u procesima koncentriranja namirnica

Vizinger, Emili
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Vizinger, E. (2023). Primjena niskih temperatura u procesima koncentriranja namirnica (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:000683

Vizinger, Emili. "Primjena niskih temperatura u procesima koncentriranja namirnica." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:000683

Vizinger, Emili. "Primjena niskih temperatura u procesima koncentriranja namirnica." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:000683

Vizinger, E. (2023). 'Primjena niskih temperatura u procesima koncentriranja namirnica', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 05.02.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:000683

Vizinger E. Primjena niskih temperatura u procesima koncentriranja namirnica [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2023 [pristupljeno 05.02.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:000683

E. Vizinger, "Primjena niskih temperatura u procesima koncentriranja namirnica", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:000683

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.