diplomski rad
Utjecaj dodatka proteina bjelanjka jajeta na kvalitetu kruha bez glutena

Vrebac, Anđela
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologije prerade žitarica

Citirajte ovaj rad

Vrebac, A. (2023). Utjecaj dodatka proteina bjelanjka jajeta na kvalitetu kruha bez glutena (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:042937

Vrebac, Anđela. "Utjecaj dodatka proteina bjelanjka jajeta na kvalitetu kruha bez glutena." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:042937

Vrebac, Anđela. "Utjecaj dodatka proteina bjelanjka jajeta na kvalitetu kruha bez glutena." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:042937

Vrebac, A. (2023). 'Utjecaj dodatka proteina bjelanjka jajeta na kvalitetu kruha bez glutena', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 09.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:042937

Vrebac A. Utjecaj dodatka proteina bjelanjka jajeta na kvalitetu kruha bez glutena [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2023 [pristupljeno 09.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:042937

A. Vrebac, "Utjecaj dodatka proteina bjelanjka jajeta na kvalitetu kruha bez glutena", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:042937

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.