prikaz prve stranice dokumenta Proteinski proizvodi iz zrna soje
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Proteinski proizvodi iz zrna soje

Sudar, Marija
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologije prerade žitarica

Citirajte ovaj rad

Sudar, M. (2023). Proteinski proizvodi iz zrna soje (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:095235

Sudar, Marija. "Proteinski proizvodi iz zrna soje." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:095235

Sudar, Marija. "Proteinski proizvodi iz zrna soje." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:095235

Sudar, M. (2023). 'Proteinski proizvodi iz zrna soje', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 28.02.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:095235

Sudar M. Proteinski proizvodi iz zrna soje [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2023 [pristupljeno 28.02.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:095235

M. Sudar, "Proteinski proizvodi iz zrna soje", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:095235

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.