Balkić, J. (2008). Aktivnost endopeptidaza u zrnu pšenica podvrgnutih različitim režimima skladištenja (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:315975
Balkić, Jelena. "Aktivnost endopeptidaza u zrnu pšenica podvrgnutih različitim režimima skladištenja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:315975
Balkić, Jelena. "Aktivnost endopeptidaza u zrnu pšenica podvrgnutih različitim režimima skladištenja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:315975
Balkić, J. (2008). 'Aktivnost endopeptidaza u zrnu pšenica podvrgnutih različitim režimima skladištenja', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 01.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:315975
Balkić J. Aktivnost endopeptidaza u zrnu pšenica podvrgnutih različitim režimima skladištenja [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2008 [pristupljeno 01.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:315975
J. Balkić, "Aktivnost endopeptidaza u zrnu pšenica podvrgnutih različitim režimima skladištenja", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2008. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:315975