prikaz prve stranice dokumenta Praćenje kvalitete pšeničnog kruha s dodatkom nativnih i ekstrudiranih posija
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Praćenje kvalitete pšeničnog kruha s dodatkom nativnih i ekstrudiranih posija

Jurkin, Ivana
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek

Citirajte ovaj rad

Jurkin, I. (2009). Praćenje kvalitete pšeničnog kruha s dodatkom nativnih i ekstrudiranih posija (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:106948

Jurkin, Ivana. "Praćenje kvalitete pšeničnog kruha s dodatkom nativnih i ekstrudiranih posija." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:106948

Jurkin, Ivana. "Praćenje kvalitete pšeničnog kruha s dodatkom nativnih i ekstrudiranih posija." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:106948

Jurkin, I. (2009). 'Praćenje kvalitete pšeničnog kruha s dodatkom nativnih i ekstrudiranih posija', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 04.07.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:106948

Jurkin I. Praćenje kvalitete pšeničnog kruha s dodatkom nativnih i ekstrudiranih posija [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2009 [pristupljeno 04.07.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:106948

I. Jurkin, "Praćenje kvalitete pšeničnog kruha s dodatkom nativnih i ekstrudiranih posija", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:106948

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.