prikaz prve stranice dokumenta Praćenje stupnja sinereze tijekom čuvanja fermentiranih mliječnih proizvoda
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Praćenje stupnja sinereze tijekom čuvanja fermentiranih mliječnih proizvoda

Baković, Ivanka
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek

Citirajte ovaj rad

Baković, I. (2009). Praćenje stupnja sinereze tijekom čuvanja fermentiranih mliječnih proizvoda (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:169108

Baković, Ivanka. "Praćenje stupnja sinereze tijekom čuvanja fermentiranih mliječnih proizvoda." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:169108

Baković, Ivanka. "Praćenje stupnja sinereze tijekom čuvanja fermentiranih mliječnih proizvoda." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:169108

Baković, I. (2009). 'Praćenje stupnja sinereze tijekom čuvanja fermentiranih mliječnih proizvoda', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 22.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:169108

Baković I. Praćenje stupnja sinereze tijekom čuvanja fermentiranih mliječnih proizvoda [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2009 [pristupljeno 22.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:169108

I. Baković, "Praćenje stupnja sinereze tijekom čuvanja fermentiranih mliječnih proizvoda", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:169108

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.