Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za procesno inženjerstvo Katedra za energiju, okoliš i održivi razvoj
Citirajte ovaj rad
Šibalić, D. (2023). Razvoj procesa biološke obrade bučine pogače u proizvodnji bioprodukata – koncept biorafinerije (Doktorski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:817774
Šibalić, Darijo. "Razvoj procesa biološke obrade bučine pogače u proizvodnji bioprodukata – koncept biorafinerije." Doktorski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:817774
Šibalić, Darijo. "Razvoj procesa biološke obrade bučine pogače u proizvodnji bioprodukata – koncept biorafinerije." Doktorski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:817774
Šibalić, D. (2023). 'Razvoj procesa biološke obrade bučine pogače u proizvodnji bioprodukata – koncept biorafinerije', Doktorski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 09.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:817774
Šibalić D. Razvoj procesa biološke obrade bučine pogače u proizvodnji bioprodukata – koncept biorafinerije [Doktorski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2023 [pristupljeno 09.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:817774
D. Šibalić, "Razvoj procesa biološke obrade bučine pogače u proizvodnji bioprodukata – koncept biorafinerije", Doktorski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:817774