Naslov (hrvatski) | Hranom do zdravlja : zbornik radova s 14. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa |
Naslov (engleski) | With food to health : proceedings of the 14 international scientific and professional conference |
Autor | Alma Agić |
Autor | Marija Badanjak Sabolović |
Autor | Ervina Bečić |
Autor | Fahir Bečić |
Autor | Mario Begović |
Autor | Mladen Brnčić |
Autor | Petra Brzović |
Autor | Benjamin Čaušević |
Autor | Samira Dedić |
Autor | Ivana Druško |
Autor | Gvozden Dumičić |
Autor | Jasmin Durmišević |
Autor | Krešimir Dvojković |
Autor | Aida Džaferović |
Autor | Katarina Fehir Šola |
Autor | Željka Fiket |
Autor | Ivana Generalić Mekinić |
Autor | Nevena Gruevska |
Autor | Vlatka Gvozdić |
Autor | Dženana Hasanbašić |
Autor | Belma Hodžić |
Autor | Daniela Horvat |
Autor | Filip Horvat |
Autor | Azira Hrnjica |
Autor | Amir Ibrahimagić |
Autor | Emina Idrizović |
Autor | Senita Isaković |
Autor | Petra Ivančević |
Autor | Huska Jukić |
Autor | Gabriella Kanižai Šarić |
Autor | Enver Karahmet |
Autor | Mirjana Kašaj |
Autor | Nada Knežević |
Autor | Ćamka Kovač |
Autor | Marija Kovačević Babić |
Autor | Mirjana Lenardić Bedenik |
Autor | Matej Majetić |
Autor | Ivana Majić |
Autor | Roko Marović |
Autor | Svetlana Milijašević-Marčić |
Autor | Ejla Muratagić |
Autor | Antonela Ničević Grassino |
Autor | Tonka Ninčević Runjić |
Autor | Dragan Novosel |
Autor | Roko Podrug |
Autor | Marijana Popović |
Autor | Ivana Potočnik |
Autor | Ivana Prga |
Autor | Dinko Puntarić |
Autor | Suzana Rimac Brnčić |
Autor | Marko Runjić |
Autor | Danijela Skroza |
Autor | Ajla Smailović |
Autor | Ivona Šantić |
Autor | Vida Šimat |
Autor | Amila Šut |
Autor | Mustafa Tabaković |
Autor | Jasmina Tahmaz |
Autor | Branimir Urlić |
Autor | Maja Veršić Bratinčević |
Autor | Domagoj Vidosavljević |
Autor | Marina Vidosavljević |
Autor | Pamela Vorgić |
Urednik | Jurislav Babić |
Urednik | Drago Šubarić |
Urednik | Anita Pichler |
Autorova ustanova | Hrvatsko katoličko sveučilište |
Autorova ustanova | Institut Ruđer Bošković |
Autorova ustanova | Institut za jadranske kulture i melioraciju krša |
Autorova ustanova | Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek |
Autorova ustanova | Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Medicinski fakultet Osijek |
Autorova ustanova | Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Odjel za kemiju |
Autorova ustanova | Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek |
Autorova ustanova | Sveučilište u Splitu Kemijsko-tehnološki fakultet |
Autorova ustanova | Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet |
Znanstveno / umjetničko područje, polje i grana | BIOTEHNIČKE ZNANOSTI Prehrambena tehnologija |
Znanstveno / umjetničko područje, polje i grana | BIOTEHNIČKE ZNANOSTI Nutricionizam |
Sažetak (hrvatski) | Zbornik sadrži 9 izvornih znanstvenih radova, 2 pregledna rada i 2 stručna rada predstavljena na 14. međunarodnom znanstveno-stručnom skupu HRANOM DO ZDRAVLJA. |
Sažetak (engleski) | Proceedings contains 9 original scientific papers, 2 review papers, and 2 professional papers presented at 14th International Scientific and Professional Conference WITH FOOD TO HEALTH. |
Ključne riječi (hrvatski) | |
Ključne riječi (engleski) | |
Jezik | hrvatski |
Jezik | engleski |
Vrsta publikacije | Urednička knjiga-Znanstvena knjiga-Zbornik radova s konferencije |
Status objave | Objavljen |
Vrsta recenzije | Recenziran - domaća recenzija |
Verzija publikacije | Objavljena verzija rada (izdavačev PDF) |
Broj stranica | 122 |
ISBN | 978-953-7005-94-8 |
URN:NBN | urn:nbn:hr:109:747390 |
Datum objave tiskanog izdanja | 2024-03-15 |
Skup | Naziv: 14. međunarodni znanstveno-stručni skup HRANOM DO ZDRAVLJA Naziv: 14th International Scientific and Professional Conference WITH FOOD TO HEALTH Kratica: Hranom do zdravlja Lokacija: Osijek, Hrvatska Organizator: Prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Osijeku Datum početka: 2023-09-14 Datum završetka: 2023-09-15 |
URL dokumenta | http://www.ptfos.unios.hr/Hranom_Do_Zdravlja/wp-content/uploads/2024/03/14.-HDZ_2023_Proceedings_e.pdf |
Vrsta resursa | Tekst |
Izdavač | Prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Osijeku |
Mjesto izdavanja | Osijek |
Prava pristupa | Otvoreni pristup |
Uvjeti korištenja | |
Javna napomena | Suorganizatori : Hrvatska agencija za poljoprivredu i hranu ; Farmaceutski fakultet Univerziteta u Tuzli (BIH) ; European Hygienic Engineering & Design Group – EHEDG (Njemačka) ; Medicinski fakultet Sveučilišta u Osijeku ; Komora magistara farmacije Tuzlanskog kantona (BIH) ; Fakultet za dentalnu medicinu i zdravstvo Sveučilišta u Osijeku ; Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu ; Hrvatski zbor nutricionista ; Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta u Osijeku ; Udruga narodnog zdravlja Andrija Štampar ; Nastavni zavod za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije ; Odjel za Biologiju Sveučilišta u Osijeku ; Kemijsko-tehnološki fakultet Sveučilišta u Splitu ; Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi Sveučilišta u Osijeku ; Tehnološki fakultet Univerziteta u Tuzli (BiH) ; Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru (BiH) ; Akademija tehničkih znanosti Hrvatske ; Tehnološki fakultet Zvornik Univerziteta u Istočnom Sarajevu (BIH) ; Udruženje za nutricionizam i dijetetiku (BIH) ; Udruga bivših studenata i prijatelja Prehrambeno-tehnološkog fakulteta Osijek – TehnOS ; Kineziološki fakultet Osijek Sveučilišta u Osijeku ; Studentski zbor Prehrambeno- tehnološkog fakulteta Osijek ; Društvo kemičara i tehnologa Osijek |
Datum i vrijeme pohrane | 2024-03-19 11:25:08 |